30. Nov 2023 18:30

Do dogodka še:

30. Nov 2023 18:30

Pridružite se nam v raziskovanju bolezni, ki je atopijski dermatitis. V treh zaporednih online predavanjih si bomo pogledali kaj atopijski dermatitis sploh je, kaj je pomembno da vemo, pri negi kože in kakšne možnosti zdravljenja obstajajo. Poleg neprecenljivega zdravstvenega vpogleda v bolezen, si bomo ob vsaki od teh tem pogledali tudi, kako izgleda življenje s tako boleznijo, kaj še morate izvedti, pa vam nihče ne pove.

Toplo vabljeni!

Webinarji:

30.11.2023 ob 18:30 ONLINE – Atopijski dermatitis – opredelitev, kako ga prepoznati in pogoste pridružene bolezni (1/3) z dr. med. Mojco Sever, specialistko dermatovenerologije in Špelo Novak, presednico Društva AD. Pogledali si bomo vse tem kako prepoznati atopijski dermatitis, kako ga ločiti od drugih podobnih bolezni, kaj pričakovati ob življenju z njim.

7.12.2023 ob 18:30 ONLINE – Atopijski dermatitis – nega občutljive in atopijske kože, vse kar morate vedeti! 2/3 z dr. med. Jurij Plaznikom, specialistom dermatovenerologije, dermatologom leta 2023 in Špelo Novak, presednico Društva AD. Pogledali si bomo vse o negi občutiljive in atopijske kože, na kaj biti pozorni, kaj se priporoča in kaj se ne.

14.12.2023 ob 18:30 ONLINE – Atopijski dermatitis – Zdravljenje; kaj obstaja, kaj pričakovati, pasti in priporočila! 3/3 z dr. med. Tamaro Levičnik, specialistko dermatovenerologije, dermatologinjo leta 2022 in Špelo Novak, presednico Društva AD. Pogledali si bomo vse o zdravljenju atopijskega dermatitisa, kaj obstaja, kaj pričakovati, čemu se izogniti.

Webinarji so brezplačni, prijava je obvezna na podpora@drustvoad.si
Po prijavi prejmete povezavo za vklop.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na podpora@drustvoad.si

Vse tri webinarje je omogočila Fiderma, nova švicarska dermatološka kozmetika za atopijsko kožo, ponujajo pa tudi kar nekaj rešitev za druge vrste težav kot je seboroični dermatitis, lomljivi nohti, akne, hiperpigmentacije, vitiligo in še. Za več informacij pa pokukajte na https://msl-pharma.si/produkti/fiderma/

Hvala!

Njihovi izdelki kmalu tudi v naši Kipota.com, ki je za člane Društva bolj ugodna 🙂

 

Bodite obveščeni o
novih objavah

 

Društvo Atopijski dermatitis

 

+386 (0) 70 430 527

podpora@drustvoad.si

Mencingerjeva 95, Ljubljana