4. Nov 2020 19:00

Do dogodka še:

4. Nov 2020 19:00

Novembra 2020 je Društvo Atopijski dermatitis organiziralo že peti tovrstni dogodek: Atopic Expo (tokrat na spletu – preko platforme ZOOM).

Osrednja tema sejma so bili atopijski dermatitisalergijeastma in vse kar je povezano s temi in sorodnimi boleznimi: dietna prehrana, posebna nega, oblačila, prevleke, alternativni pristopi, zdravstveni pristopi, vplivi konoplje, pomen dodatkov k prehrani, pomen socialne mreže, druženja in podpore …

Odvijala so se predavanja različnih strokovnjakov, podjetja pa so za vas pripravila akcije, ki jih nikakor niste smeli zamuditi in odprte linije, da ste jim lahko postavili vsa vprašanja. Popusti so bili res nori.

Glavni namen celotnega dogajanja je bil, da dobite odgovore na svoja vprašanja, da na enem mestu združimo vse, kar bi sploh lahko potrebovali in da pri tem tudi prihranite.

Expo ima tudi humanitarno noto. Vsi, ki ste prispevali Društvu AD 10€ ali več, ste prejeli majčko od Atopic Expa in knjigo resničnih zgodb oseb z atopijskim dermatitisom (kako doniram: http://localhost/sandbox/drustvo-ad-old/donacije/). Z zbranimi sredstvi  bomo mnogim olajšali njihov boj z nakupi izdelkov ali storitev, ki jih potrebujejo. V decembru pa smo organizirali tudi naše letno obdarovanje vseh, ki ste jih želeli presenetiti in tistih, ki sebi le redko kaj privoščijo.

Online sejem Atopic Expo je v celoti brezplačen!

Atopic Expo so podprli:

Bodite obveščeni o
novih objavah

 

Društvo Atopijski dermatitis

 

+386 (0) 70 430 527

podpora@drustvoad.si

Mencingerjeva 95, Ljubljana