AD vzame in DA! TABOR ZA KOŽO IN DUŠO

TERMINI: od 24.6.2020 – 28.6.2020 (celotni čas trajanja, enodnevni ali dvodnevni obisk)

Lokacija: Camping Adria Ankaran

Poletni odklop za vse nas - tako za starše in otroke, kot za odrasle. Za vse, ki smo vsakdanji z ADjem in njemu podobnimi boleznimi. Na taboru bomo raziskovali poznane in tudi skrite metode kako se bolj učinkovito spoprimemo z ADjem. Posebno pozornost bomo posvetili negi kože, alergijskim reakcijam, sprejemanju kronične bolezni, medosebnim odnosom, druženju in zabavi!

Cena za celotni tabor: 130€ za enega, 240€ za dva, 350€ za tri, 400€ za 4 osebe in 450€ za 5 oseb.
Cena za enodnevno udeležbo: 40€
Cena za dvodnevno udeležbo: 75€

Ob prijavi do 1.3.2020 vam pripada 10% popust!

OKVIRNI PROGRAM TABORA:

24.6.2020: Postavljanje tabora, prihod obiskovalcev v popoldanskih urah, večerno spoznavanje ob večerji (ob cca. 18:30) in predstavitev tabora, programa

25.6.2020, 26.6.2020 in 27.6.2020: Zajtrk, plavanje, opoldanski program s področja spoznavanja same bolezni in ustrezne nege, pristopov k zdravljenju (posebej za starše, posebej za otroke), kosilo, počitek, strokovno delo, plavanje, večerno dogajanje, druženje, poudarek na socialnih in psiholoških veščinah – strokovno terapevtsko delo

28.6.2020: Zajtrk, plavanje, zaključno druženje, piknik/kosilo, odhodi domov in pospravljanje tabora

Do tabora je še:

Prijava in dodatne info: na tel. 070 430 527 ali na e-mail: drustvoad@gmail.com