Pravilnik o zasebnosti

Kdo smo?

Spletno mesto drustvoad.si upravlja Društvo Atopijski dermatitis.

Katere osebne podatke zbiramo in namen zbiranja?

Komentarji

Na spletni strani drustvoad.si so komentarji onemogočeni.

Kontaktni obrazec

Spletna stran drustvoad.si uporablja vtičnik Divi ContactForm, ki omogoča, da obiskovalci spletne strani stopijo v kontakt s podjetjem Društvo Atopijski dermatitis Sporočilo se pošlje kot e-poštno sporočilo na elektronski naslov Društva Atopijski dermatitis, Informacije, ki jih obiskovalec spletne strani pošlje, so:

  • Ime in priimek
  • Telefonska številka
  • Elektronski naslov

Ti podatki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo in jih uporabljamo izključno za čas posredovanja informacij, podatkov pa v nobenem primeru ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam.

Društvo Atopijski dermatitis spoštuje vašo zasebnost in je zavezano, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

Piškotki

Kaj je piškotek?

Piškotki so majhne datoteke, namenjene shranjevanju internetnih nastavitev. Piškotek se preko brskalnika prenese k obiskovalcu spletne strani med prvim obiskom in omogoči, da ob naslednjem obisku spletna stran prepozna uporabnika in prilagodi prikazano vsebino. Piškotki si lahko zapomnijo vaše nastavitve in naredijo prikazano vsebino bolj ustrezno vašim interesom in potrebam.

Piškotki, ki jih uporablja naša stran

Spletna stran drustvoad.si uporablja naslednje piškotke:

Ime Namen Veljavnost
dwqa_anonymous Piškotek storitve obrazcev Vprašaj zdravnika 2 leti
_gid Piškotek storitve Google Analytics za razlikovanje med uporabniki. 24 ur
_ga Piškotek storitve Google Analytics za razlikovanje med uporabniki. 2 leti

Uporaba storitve Google Analytics

Spletna stran drustvoad.si uporablja storitev Google Analytics, ki z uporabo piškotkov omogoča analizo obiska spletne strani.

Kako odstraniti piškotke?

Če obiskovalec spletne strani ne želi, da se piškotki shranjujejo na njegov računalnik, jih lahko omeji ali odstrani v nastavitvah svojega brskalnika. Zaradi tega bo delovanje spletne strani drustvoad.si morda okrnjeno. Prav tako ima obiskovalec spletne strani možnost onemogočiti storitev Google Analytics, za to je namenjen dodatek Vtičnik za preprečevanje nalaganja Google Analytics

Vsebina z drugih spletnih strani

Vsebine na spletni strani drustvoad.si lahko vsebujejo povezave ali vdelano vsebino drugih spletnih strani in ponudnikov, ki imajo svojo politiko varovanja zasebnosti. Te strani lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, na kar podjetje Društvo Atopijski dermatitis nima vpliva in ne prevzema nikakršne odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Kako dolgo hranimo vaše podatke?

Osebni podatki, posredovani preko kontaktnega obrazca na drustvoad.si, se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani.

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico zahtevati izbris osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali v kontaktnem obrazcu.

Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti v administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Preko kontaktnega obrazca nam posredujete le relevantne informacije in vsebine. V obrazec ne vpisujete podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev. Spletna stran drustvoad.si gostuje na varnem spletnem strežniku in jo redno varnostno preglejujemo.

Dodatne informacije in kontakt

Za več informacij o politiki zasebnosti spletne strani drustvoad.si nam lahko pišete na mail podpora@drustvoad.si.

 

Društvo Atopijski dermatitis

 

+386 (0) 70 430 527

podpora@drustvoad.si

Mencingerjeva 95, Ljubljana