Podprite nas

Društvo Atopijski dermatitis je neprofitno društvo, katerega člani so aktivni in dobrosrčni prostovoljci, ki svoje delo opravljajo brezplačno. Stroški društva pa se krijejo izključno iz sredstev, prejetih v obliki partnerstva, sponzorstva in donatorstva.

Z zbranimi sredstvi se trudimo (in se bomo še v prihodnje) nuditi pomoč vsem obolelim z atopijskim dermatitisiom, in sicer v obliki izobraževanja, osveščanja, organizacije dogodkov in povezovanja.

S finančno pomočjo pa pomagamo tistim, ki so pomoči res potrebni, a si najbolj učinkovitega zdravljenja ne morejo privoščit. Gre za pomoč pri plačilu zdravljenj, ustreznih pripomočkov (kreme, prevleke, dodatki,...), posebne prehrane, nege, varstva otrok in drugih sorodnih potreb.

https://drustvoad.si/wp-content/uploads/2018/10/deklica-z-rozo-t-400x600.png

V kolikor bi želeli društvu donirati sredstva, jih lahko nakažete na TRR društva:

Prejemnik Društvo Atopijski dermatitis, Medvoška cesta 3, 1215 Medvode
TRR SI56 0202 1026 2302 462 (Nova Ljubljanjska Banka)
Namen Donacija
Koda namena CHAR - dobrodelno plačilo

Pomagajmo tistim, ki tega sami ne zmorejo!

Za vse donacije se vam že vnaprej toplo zahvaljujemo!

O društvu

Društvo Atopijski dermatitis je samostojno, prostovoljno in nepridobitno združenje oseb z Atopijskim dermatitisom ter njihovih bližnjih.

Skupni cilj društva in članov je dvig kvalitete življenja obolelih z atopijskim dermatitisom in deljenje izkušenj za lajšanjem fizičnih in prihičnih simptomov, ki jih ta bolezen prinaša.

Kontaktiraj nas


Kontaktni Podatki

Medvoška cesta 3, 1215 Medvode

070 430 527

drustvoad@gmail.com