Udeležite se sejma novembra v Medvodah!

Zaradi ukrepov bo dogodek bo izpeljan ONLINE

//drustvoad.si/wp-content/uploads/2021/11/ATOPIC-EXPO-PASICA2.jpg

V novembru 2021 Društvo Atopijski dermatitis organizira že šesti večji tovrstni dogodek: ATOPIC EXPO.
Osrednja tema sejma bodo atopijski dermatitis, alergije, astma in vse, kar je povezano s temi in sorodnimi boleznimi: dietna prehrana, posebna nega, oblačila, prevleke, ...
Vabljeni na strokovna predavanja!
Glavni namen je, da dobite odgovore na svoja vprašanja
Predavanja bodo potekala preko platforme ZOOM in so brezplačna!
Datum 13.11.2021
Trajanje 10:00 - 17:00
Lokacija ONLINE!!!
Vstopnina Dogodek je brezplačen!

Do dogodka je še:

Vstopnine NI!

Urnik predavanj

Združujemo

Na enem mestu bi radi združili čim več podjetij, društev in oseb, ki se ukvarjajo s problematiko atopijskega dermatitisa.

Pomagamo

Z zbranimi sredstvi od donacij ali sponzorstev bomo mnogim olajšali njihov boj z nakupi izdelkov ali storitev, ki jih potrebujejo.

Izobražujemo

Skupaj z izkušenimi strokovnjaki različnih področij smo za vas pripravili izobraževanja in predavanja, kjer lahko dobite veliko preverjenih informacij.

Glavni sponzorji