//drustvoad.si/wp-content/uploads/2020/10/Ležeč-banner.jpg

Oglejte si predavanja na povezavi: https://drustvoad.si/atopicexpo-online-november-2020/

Novembra 2020 Društvo Atopijski dermatitis organizira že peti tovrstni dogodek: Atopic Expo (tokrat na spletu - preko platforme ZOOM).

Osrednja tema sejma bodo atopijski dermatitisalergijeastma in vse kar je povezano s temi in sorodnimi boleznimi: dietna prehrana, posebna nega, oblačila, prevleke, alternativni pristopi, zdravstveni pristopi, vplivi konoplje, pomen dodatkov k prehrani, pomen socialne mreže, druženja in podpore ...

Odvijala se bodo predavanja različnih strokovnjakov, podjetja pa so za vas pripravila akcije, ki jih nikakor ne smete zamuditi in odprte linije, da jim boste lahko postavili vsa vprašanja. Popusti bodo res nori 😉

Glavni namen celotnega dogajanja je, da dobite odgovore na svoja vprašanja, da na enem mestu združimo vse, kar bi sploh lahko potrebovali in da pri tem tudi prihranite.

Expo ima tudi humanitarno noto. Vsi, ki boste prispevali Društvu AD 10€ ali več, boste prejeli majčko od Atopic Expa in knjigo resničnih zgodb oseb z atopijskim dermatitisom (kako doniram: https://drustvoad.si/donacije/). Z zbranimi sredstvi  bomo mnogim olajšali njihov boj z nakupi izdelkov ali storitev, ki jih potrebujejo. V decembru pa bomo organizirali tudi naše letno obdarovanje vseh, ki jih boste želeli presenetiti in tistih, ki sebi le redko kaj privoščijo.

Do naslednjega predavanja je še:

Online sejem Atopic Expo je v celoti brezplačen!

Urnik predavanj

Vsa predavanja bodo dostopna s klikom na samo predavanje spodaj:

Združujemo

Na enem mestu bi radi združili čim več podjetij, društev in oseb, ki se ukvarjajo s problematiko atopijskega dermatitisa.

Pomagamo

Z zbranimi sredstvi od donacij ali sponzorstev bomo mnogim olajšali njihov boj z nakupi izdelkov ali storitev, ki jih potrebujejo.

Izobražujemo

Skupaj z izkušenimi strokovnjaki različnih področij smo za vas pripravili izobraževanja in predavanja, kjer lahko dobite veliko preverjenih informacij.

Atopic Expo so podprli: