Udeležite se sejma februarja 2020 v Mariboru!

//drustvoad.si/wp-content/uploads/2020/01/Plakat-8x1-nad-cesto-1.jpg

Februarja 2020 Društvo Atopijski dermatitis organizira že četrti tovrstni dogodek: Atopic Expo (prej z imenom sejem Atopic).

Osrednja tema sejma bodo atopijski dermatitisalergijeastma in vse kar je povezano s temi in sorodnimi boleznimi: dietna prehrana, posebna nega, oblačila, prevleke, alternativni pristopi, zdravstveni pristopi, vplivi konoplje, pomen dodatkov k prehrani, pomen socialne mreže, druženja in podpore ...

Datum 02.02.2020
Trajanje 9:00 - 16:00
Lokacija City hotel Maribor
Vstopnina Dogodek je brezplačen!

Na enem mestu bomo združili različna podjetja, društva in osebe, ki se ukvarjajo s to problematiko. S tem bi radi približali možnosti, ki obstajajo, da boste tisti s tovrstnimi težavami lažje našli pravo rešitev zase.

Glavni namen je, da dobite odgovore na svoja vprašanja, da na enem mestu združimo vse, kar bi sploh lahko potrebovali in da pri tem tudi prihranite.

Sejem bo imel tudi humanitarno noto. Z zbranimi sredstvi od donacij ali sponzorstev bomo mnogim olajšali njihov boj z nakupi izdelkov ali storitev, ki jih potrebujejo. Tudi vi boste lahko, če boste želeli, za prispevek po vaši izbiri, prejeli bogata darila naših sponzorjev.

Poskrbeli bomo tudi za animacijo otrok, da se boste vi lahko v miru sprehodili po sejmu ali pa se udeležili predavanja, otroci pa se bodo v tem času zabavali.

Do dogodka je še:

Vstopnine NI!

Urnik predavanj

9:15 10:15 Pomen prehrane in alergijske reakcije pri atopijskem dermatitisu dr. Maja Skerbinjek Kavalar, dr. med. spec pediater.
11:00 11:45 Šola atopijskega dermatitisa Tijana Orešič Barač, dr. med. spec. dermatovenerologije
12:30 13:15 Katera prehranska dopolnila pomagajo pri AD in kako prepoznamo njihovo kakovost Mag. Urša Strlekar, mag.farm.
14:00 15:30 Učinkovite tehnike spopadanja z AD (s psihološkega vidika) Maja Šter, diplomirana novinarka, ki atopijski dermatitis zelo dobro pozna, saj je del njenega življenja že od zgodnjih otroških let, spopadla se je tudi s sindromom rdeče kože. Predavanje je pripravila v sodelovanju s Petro Brne mag. psih.

Združujemo

Na enem mestu bi radi združili čim več podjetij, društev in oseb, ki se ukvarjajo s problematiko atopijskega dermatitisa.

Pomagamo

Izobražujemo

Skupaj z izkušenimi strokovnjaki različnih področij smo za vas pripravili izobraževanja in predavanja, kjer lahko dobite veliko preverjenih informacij.

Kdo bo na sejmu?

• ADVAMED (Pediacyn)
  • Bayer (Bepanderm, Bepanthen)
  • Bioderma
  • BIOPTRON - svetlobna terapija (medicinski pripomoček)
  • Blue Cap kozmetika ( Bimedia d.o.o. – Hiša zdravja)
  • Eterična olja v našem domu
  • Favn (Dermatološka kozmetika Alpha CBD)
  • FEK’s bedding – eko laneno razkošje
  • HOLLE hrana in VETO ECO veganski produkti (Biomi)
  • Hyla - slovenski vodni sesalniki
  • Krema Večna mladost
  • Maminamaza (otroška trgovina z naravno kozmetiko)
  • MediSanus d.o.o.
  • Mustela
  • NOREVA (Phoebus d.o.o.)
  • P.E.C.A. International d.o.o.
  • PILLEI Nataša Janhuba s.p. (pooblaščeni Nosilec Amwayevega posla za trženje Amwayevih izdelkov)
  • Pharmagea (Rilastil)
  • SkinFairyTale
  • Slovensko društvo za Celiakijo
  • Solni kristal - Solne terapije Maribor

Glavni sponzorji

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Donatorji

Se želite na sejmu predstaviti tudi vi?

Pišite nam!