AD DIARY je projekt, ki je bil izbran med najboljših 5 na svetu, na razpisu OPENiDEO. Tema razpisa je bila »NAVIGATING UNCERTAINTY« torej kako se spopadati z negotovostjo ko govorimo o atopijskem dermatitisu.

Glavni namen projekta je da se spodbudi pisanje dnevnika ob spremljanju atopijskega dermatitisa. Ne samo z namenom iskanja poslabševalcev, ampak tudi zaradi ostalih vidikov, področij, ki jih soočanje z atopijskim dermatitisom prinaša.

S 1. oktobrom 2021 torej začenjamo s polletnim rednim pisanjem v spletni dnevnik. Svoje misli, občutke, opažanja, vse kar vam sploh pride na misel medtem ko se sami ali v vlogi bližnjega spopadate z atopijskim dermatitisom.

Skozi proces bomo šli skupaj, imeli bomo zaprto skupino ljudi za podporo in nasvete.

V tem obdobju bo na voljo tudi psihologinja za svetovanje, prav tako bomo redno (na približno 2 tedna) izžrebali praktične nagrade naših sponzorjev, za to, da nagradimo vašo vztrajnost in predanost. Samo pisanje dnevnika bo seveda vaše, privatno, vendar pa vas bomo prosili da z nami delite kakšno ugotovitev, spoznanje, misli, ko boste želeli, ko boste pripravljeni. To lahko storimo tudi anonimno.

TRAJANJE: 6 mesecev (1.10.2021 – 31.3.2022)

KAKO SODELUJEM:  V tem obdobju trajanja redno zapisujete v (spletni) dnevnik (vsaj na vsakih nekaj dni), te zapise vidite samo vi.

ŠE PRED ZAČETKOM: Izpolnite vprašalnik, ki ga potem izpolnite tudi ob koncu. Zato, da lahko izluščimo ugotovitve.

VSAK MESEC: Podporna skupina s psihologinjo. Psihologinja je na voljo tudi izven tega termina za posvet, če bi bil potreben.

VSAKA 2 TEDNA: Podelitev praktičnih nagrad tistim, ki se bodo opogumili in z nami (z zaprto skupino) delili kakšen zapis, ugotovitev, misel iz svojega dnevnika.

UVODNI SESTANEK: 30.9.2021 ob 20. uri (ZOOM) se dobimo na sestanku kjer bomo odgovorili na vsa vprašanja in razjasnili še morebitne nejasnosti. Vabljeni, da se nam pridružite!

Povezava: https://us02web.zoom.us/j/9267406902?pwd=R3ZxR05aem03OU9abjZGYzBSV0NwZz09

Meeting ID: 926 740 6902
Passcode: 491928

ZA VSA MOREBITNA VPRAŠANJA oz. V KOLIKOR SE NAM ŽELITE PRIDRUŽITI, NAM TO SPOROČITE NA drustvoad@gmail.com

https://drustvoad.si/wp-content/uploads/2021/09/open-ideo-300x200.png
https://drustvoad.si/wp-content/uploads/2021/09/sanofi-genzyme-300x200.jpg

O društvu

Društvo Atopijski dermatitis je samostojno, prostovoljno in nepridobitno združenje oseb z Atopijskim dermatitisom ter njihovih bližnjih.

Skupni cilj društva in članov je dvig kvalitete življenja obolelih z atopijskim dermatitisom in deljenje izkušenj za lajšanjem fizičnih in prihičnih simptomov, ki jih ta bolezen prinaša.

Kontaktiraj nas


Kontaktni Podatki

Medvoška cesta 3, 1215 Medvode

070 430 527

drustvoad@gmail.com