Atopic Expo – DOBRODOŠLI!

22.11.2020 bi se moral odvijati že 5. Atopic Expo. Dogodek na katerem združujemo različna podjetja, društva in osebe, ki se ukvarjajo s to problematiko. S tem bi radi približali možnosti, ki obstajajo, da boste tisti s tovrstnimi težavami lažje našli pravo rešitev zase.

A ker je situacija takšna kot je, smo zadevo prestavili na splet, dogajalo pa se bo skozi celoten mesec november.

Odvijala se bodo predavanja različnih strokovnjakov, podjetja pa so za vas pripravila akcije, ki jih nikakor ne smete zamuditi in odprte linije, da jim boste lahko postavili vsa vprašanja. Popusti bodo res nori 😉

Glavni namen celotnega dogajanja je, da dobite odgovore na svoja vprašanja, da na enem mestu združimo vse, kar bi sploh lahko potrebovali in da pri tem tudi prihranite.

VSE PODROBNOSTI dogajanja boste našli v zavihku “ATOPIC EXPO”.

Expo ima tudi humanitarno noto. Vsi, ki boste prispevali Društvu AD 10€ ali več, boste prejeli majčko od Atopic Expa in knjigo resničnih zgodb oseb z atopijskim dermatitisom (kako doniram: https://drustvoad.si/donacije/). Z zbranimi sredstvi  bomo mnogim olajšali njihov boj z nakupi izdelkov ali storitev, ki jih potrebujejo. V decembru pa bomo organizirali tudi naše letno obdarovanje vseh, ki jih boste želeli presenetiti in tistih, ki sebi le redko kaj privoščijo.

Hvala vsem, ki boste prispevali in vsem, ki ste/boste del naše zgodbe.

Hvaležni!