BOLJ STARI BOLJ… – male zmage!

…težko prenašajo bolezni?! 🤔
Ko so bili otroci majhni se mi je zdelo, da je najtežje imeti majhnega otroka, ki zboli in ti ne more povedati kaj mu je. Vročina je ali pa ni, veliko joka…vse ostalo pa izveš ko se fizično pojavijo znaki oz. običajno ti postane jasno ob čiščenju kakšnega bruhanja ali česa podobnega. 😵😵🥴🥴
Ampak vidim, da se vsako leto, ko je otrok starejši, pozna…pa ne v dobro smer! 😅😅😅
Starejši kot so, težje prenašajo bolniške dneve. Ali pa se samo meni zdi, ker več in bolj glasno jamrajo, kar z jokom dojenčka nekako ni primerljivo 😂😂😂😂

Tudi pri obisku zdravnika…majhne otroke zamotiš, niti ne začnejo zares kričati, če sploh, pa še to potem ko ga že prešpikajo. Starejša dva že ob omembi zdravstvene ustanove v totalno dramo… 😭😭
Nazadnje sem se skoraj 15 minut pregovarjala s 6 let staro hčero ob lulanju v lonček, ker je bila zaradi samega prostora (laboratorij) tako razburjena, da se sploh ni uspela pogovarjati kaj šele poslušati, kaj ji govorim in da lulanje v lonček NE BOLI! 😅😅

No in sedaj smo pri tokratni mali zmagi.

Naša mlajša dva sta precej bolj potrpežljiva in veliko bolj stoično izpeljeta jemanje krvi ali kaj podobnega. 👏👏👏
Lahko seveda, da je to povezano z dejstvom, da sta mlajša dva tudi atopika in s tem navajena vsega hudega, ali pa z dejstvom, da sta starejša dva res redko pri zdravniku, ali pa morda z dejstvom, da sta pač taka karakterja, ali samo z dejstvom, da sta trenutno pač mlajša dva še tako majhna in lažje vse skupaj prenašata. 🤔🤔🤔
Naj bo kakorkoli že…dejstvo je, da sta mlajša dva stalno pri nekih …-LOGIH (dermatologih, alergologih, imunologih,…), kar odlično prenašata, zato moj poklon in spoštovanje! 💪💪💪
#malezmage