PRESPANA NOČ – male zmage!

473 Views

Zdi se mi, da ljudje marsikaj jemljemo preveč samoumevno, še bolj pa se mi zdi, da se premalokrat poglobimo vase, v to kaj mi lahko storimo in prevečkrat s prstom kažemo na druge, ter si hkrati s tem preveč jemljemo k srcu mnenja drugih…

To velja tudi, ko govorimo o podpori in pohvalah. Nekoga drugega znamo podpreti, pohvaliti, sebi pa težko damo priznanje, da smo nekaj naredili dobro, da nam je uspelo, da smo zmogli…

Priznanje drugih nič ne pomeni, če ne znamo sami sebe ceniti. Res premalo cenimo male zmage vsakega dne posebej in atopiki in starši atopikov vemo, kakšne izzive  vse moramo vsak dan premagati in za to, si je potrebno vsak dan znova čestitati!!
Zato začenjamo z novo navado, ki nam jo bo (upam) uspelo ohraniti čim dlje ali pa za vedno. Vsak dan želimo izraziti, izpostaviti, se jasno zavedati, vsaj ene stvari za katero smo hvaležni, ki nam je danes uspela, ki je naša mala zmaga današnjega dne.

Veseli bomo, če boste tudi vi delili vaše dnevne zmage. Skupaj se lahko naučimo, da nekatere stvari, ki jih počnemo vsak dan niso samoumevne, ampak nekaj, kar pri sebi lahko občudujemo in cenimo!!❤️

Pa začnimo:

Starši majhnih otrok veste!

Starši večih majhnih otrok še bolj veste!!

Starši atopikov zares dobro veste!!!

In atopiki sami še najbolj dobro veste!!!!

Koliko pomeni prespana noč!! 😴😴😴

No nam je to danes uspelo!! Ko greš zvečer spat in ko naslednjič odpreš oči je jutro (moja prva misel je bila – “nemogoče”).

To je pri nas iz naslova štirih majhnih otrok, od tega dveh atopikov, zares pravi mali čudež!

Prespana noč za celoten dan pomeni ogromno.

Šibamo novim zmagam naproti! 💪💪💪

No comments

O društvu

Društvo Atopijski dermatitis je samostojno, prostovoljno in nepridobitno združenje oseb z Atopijskim dermatitisom ter njihovih bližnjih.

Skupni cilj društva in članov je dvig kvalitete življenja obolelih z atopijskim dermatitisom in deljenje izkušenj za lajšanjem fizičnih in prihičnih simptomov, ki jih ta bolezen prinaša.

Kontaktiraj nas


Kontaktni Podatki

Medvoška cesta 3, 1215 Medvode

070 430 527

drustvoad@gmail.com