10 pravljičnih pohodov za 10 milijonov korakov

258 Views

10 pravljičnih pohodov za 10 milijonov korakov je dobrodelna akcija osveščanja o atopijskem dermatitisu, ki nas bo v 10ih mesecih (12/2019 – 09/2020) popeljala po različnih lokacijah po Sloveniji, kjer bomo spoznali tudi pravljične zgodbe teh krajev.

Namen je poudariti pomen gibanja v vsakem letnem času in vsakem vremenu, ko je to le mogoče!

Pohod je primeren tudi za otroke!

Na pohod ste vabljeni čisto vsi, ki zagovarjate gibanje in bi se radi družili, pri tem pa še podprli akcijo, širili besedo, pomagali drugim, zase naredili nekaj dobrega in bili še obdarjeni 🙂

Poskušali bomo zbrati 10 milijonov korakov, s svojo udeležbo pa bomo vsi prisotni podprli vse, ki se borijo s to boleznijo.

Pridružite se nam na tretjem pohodu in prispevajte svoje korake!

Tokrat 16.2.2020 ob 10. uri se bomo podali na Gozdno učno pot Panovec in izvedeli več o mogočnem hrastu in pretkanih Hudobah. Več pa izveste, če se nam pridružite 😉

Prijave sprejemamo do 14.02.2020 na drustvoad@gmail.com, da lahko pripravimo za vas presenečenje in vam posredujemo še bolj točne podatke!

No comments

O društvu

Društvo Atopijski dermatitis je samostojno, prostovoljno in nepridobitno združenje oseb z Atopijskim dermatitisom ter njihovih bližnjih.

Skupni cilj društva in članov je dvig kvalitete življenja obolelih z atopijskim dermatitisom in deljenje izkušenj za lajšanjem fizičnih in prihičnih simptomov, ki jih ta bolezen prinaša.

Kontaktiraj nas


Kontaktni Podatki

Medvoška cesta 3, 1215 Medvode

070 430 527

drustvoad@gmail.com