ZGODBA MNOGIH!

Namreč naša zgodba se je začela takoj ko se rodil moj otrok, moj ljubi fantek.

En mesec po rojstvu so se začele težave…koža groza!

Ker je bil moj prvi otrok nisem vedela kaj je narobe, počakala sam misleč, da bo minilo, ampak nazaj ni šlo, še hujše je bilo.

Takrat sva se z možem odločila, da ga peljemo k zdravniku in smo tako naredili. Ampak zdravnica je rekla da mu mogoče ne paše milo. Dala je kreme in nas poslala domov.

To se je vleklo tako kar nekaj mesecev, dokler se nismo preselili in zamenjali zdravnico.Takrat smo izvedeli da otrok ima AD in se je začelo in še vedno traja naša borba.

Težko je res vsak dan gledat svojega otroka kako se praska kako se ponoči zbuja in joka, a ti mu na žalost ne moreš pomagat

Na skrivaj jokam ponoči ko se on joka, ker je res težko. En dan smo bili na bazenu in dan potem v termah moj fantek je bil full vesel, užival je, ampak ponoči je bila groza… res…tega večera ne bom nikoli pozabila. Začel se je praskat, jokat mami oči pomagajte, dajte sirup, prosim se enkrat me stuširajte. Naše srce se je trgalo na koščke ko smo gledali svojega otroka v takšnem stanju.

Upamo da bo enkrat vse minilo, da bomo veselo zakorakali v nove zmage.

Senada