Predavanje “Moje želje, moje življenje”

KDAJ: 1.6.2018 od 19:00 do 20:30

KJE: Športna dvorana Medvode, večnamenski prostor

KDO: univ. dipl. soc. del. Špela Novak

“Zdrav duh v zdravem telesu” (grški rek)

Marsikaj v tem življenju nam prinaša slabo voljo, vpliva na naše počutje, nam jemlje energijo in nas ovira, da bi počeli kar si želimo. Zaradi tega se ne počutimo dobro, smo velikokrat utrujeni, brez volje, tudi žalostni, jezni na cel svet ali nase, razočarani, celo vdani v usodo in prepričani, da si ne zaslužimo več kot to!

Vsaka sprememba se začne z odločitvijo in premikom, ki nastane v nas samih. Tokrat bomo postavili sebe na prvo mesto. Naredite prvi korak h boljšemu počutju in se nam pridružite!

Predavanje/delavnico vodi univ. dipl. soc. del. Špela Novak, ki je v prvi vrsti mati štirih otrok, poleg tega pa tudi diplomirana socialna delavka, ena od ustanoviteljic Društva atopijski dermatitis, vaditeljica plesa in telovadbe ter pravi knjižni molj. Je tudi večni optimist in verjame, da ne obstaja nerešljiv izziv, če le znamo prisluhniti sebi!

Predavanje bo v sejni sobi Občine Medvode in je brezplačno!