Masaža dojenčka in atopijski dermatitis

KDAJ29.3.2018 ob 13:00

KJECesta Ste Marie Aux Mines 17, Tržič – A&M STUDIO DOBREGA POČUTJA (kako do nas v priponki)

KDOMarjeta Hudobivnik Purgar, certificirana inštruktorica tečajev za masažo dojenčkov po mednarodnem programu IAIM

Vsak otrok je edinstven in ni univerzalnega pristopa, ki bi pomagal prav vsem z atopijskim dermatitisom. Vsak moramo najti svojo pot. Na tej poti pa je izredno pomembno, da sprejmemo AD kot del sebe ali del našega otroka, tako se bomo z njim tudi lažje spopadli. Naj se sliši še tako nenavadno, a prav dotik je tisti, ki resnično dela čudeže, tako na starše kot na otroke, tudi tiste z AD, tudi tiste, ki imajo zelo resne težave s kožo. Zato vam želimo predstaviti masažo dojenčka, ki je učinkovita in primerna za VSE otroke. Na delavnici bomo govorili kakšno moč in učinke ima dotik. Predstavljen bo celoten potek tečaja, ki je namenjen dojenčkom od rojstva do enega leta starosti. Naučili pa se bomo tudi že masažnih prijemov za nogice.

O predavateljici: Marjeta je mamica 19-letnemu Luku in 3-letnemu Timu. Oba sta imela AD, zato se še toliko bolj zaveda kakšna težava je to za otroka in starša. Zadnja leta se je veliko naučila o naravnih izdelkih in o moči dotika.

Delavnica je brezplačna. S seboj prinesite le dve brisači, mamica pa naj bo v udobnih oblačilih. Na delavnici prejmete olje grozdnih pečk, lahko pa prinesete mazilo, ki odgovarja vašemu otroku.

Število mest je omejeno!

Prijave sprejemamo do 26.3.2018 na drustvoad@gmail.com.

One comment