NEGA KOŽE PRI AD & PREDSTAVITEV SKINFAIRYTALE – naravne terapevtske kozmetike

KDAJ: 7.2.2018 ob 17:00

KJE: Linhartova 13, 1000 Ljubljana (1. nadstropje)

KDO: Katarina Fajfar, ustanoviteljica naravne kozmetike Skinfairytale za kožne težave

Starši in odrasli z AD, pa tudi vsi drugi s težavami s kožo, smo mnogokrat izgubljeni, ko se stanje naše kože spreminja. Ne vemo kakšne vrste mazil uporabiti za kakšno stanje. Kaj pomaga, ko gre za rosenje, kaj ko gre za suho kožo in kaj ko gre za vseh ostalih mnogo situacij. Namen določenih krem je da vlažijo, spet drugih da sušijo kožo, vsekakor pa je pomembno da vemo kaj je tisto, kar nam v določeni situaciji lahko pomaga.

Katarina Fajfar je svojo pot k poznavanju kožnih bolezni začela tako, da je svojemu otroku želela odpraviti plenični izpuščaj, a brez uporabe škodljivih krem. Nastala je prva krema. Ker pa je bilo povpraševanja veliko, se je posvetila izdelavi večih izdelkov, da bi prav vsak lahko našel nekaj zase. Skozi ta proces se je dodobra seznanila z različnimi stanji kože in kaj naravnega v določeni situaciji pomaga. Dobili boste odgovore na svoja vprašanja, pridružite se nam!

Predavanje je brezplačno, število mest je omejeno, prijave sprejemamo na drustvoad@gmail.com

Katarina Fajfar: »S svojimi mazili, bi rada pripomogla k ozaveščanju o naravnih produktih, brez stranskih učinkov na kožo, za lajšanje kožnih težav, brez takojšnjega poseganja po dermatoloških kremah, ki tanjšajo kožo, prinašajo še daljše zdravljenje in vodijo v zasvojenost kože.«

One comment