Meditacija (posebej prirejena za odrasle z AD in starše otrok z AD)

»Meditacija (posebej prirejena za odrasle z AD in starše otrok z AD)«

KDAJ: 1.2.2018 ob 20:00

TRAJANJE: 90 minut

KJE: Dunajska 190, 1000 Ljubljana (Spela Dance Center)

Parkirišče: Pri Tušu, pri pokopališču (potrebna je parkirna ura), pri hotelu Biro

KDO: Špela Režek, poklicni trener plesa, mentorica in vodja meditacij

CENA: 10€

Člani Društva atopijski dermatitis imajo 50% popust!!!!

Atopijski dermatitis prinaša veliko težkih preizkušenj, stresa, predvsem pa vsakodnevne nege in skrbi. Temu ne moremo ubežati, lahko pa storimo nekaj, da nam bo ob tem lažje, da se bomo bolje počutili v svoji koži, da bomo zmanjšali poslabšanja same bolezni, pri sebi in/ali pri otroku in navsezadnje, da bomo na novo spoznali sebe.

Meditacija pomeni odmik od stresa, pomeni sprostitev in poglobitev vase, pomeni tudi novo pot. Špela  je polna energije in elana, odlična mentorica in prijateljica, vedno odkrita in poštena, predvsem pa oseba, ki vam s srcem in dušo pomaga, da ponovno začutite svoje telo, da sprostite svoja čustva in vas usmerja skozi gibanje z dihanjem in meditacijo.

Število mest je omejeno!

Prijave sprejemamo do 29.1.2018 na drustvoad@gmail.com.