Pozdravljeni!!!

931 Views

Lepo pozdravljeni!

Društvo Atopijski dermatitis se je ponovno rodilo in čas je, da se povežemo vsi, ki smo v kakršnemkoli stiku s tem kožnim dogajanjem, ki vpliva na nas in na naše bližnje. Res je, da prinaša določene izzive, a na nas je, da ne pustimo, da vpliva na kvaliteto našega življenja. Skupaj zmoremo več in prepričan sem, da bomo skupaj premagali izzive, ki jih je in jih še bo Atopijski dermatitis prinesel v življenja vseh nas. Veselim se vseh povezav in odnosov, ki jih bomo zgradili in vsega, kar bomo novega, o tem obolenju, drug o drugem in še čem, odkrili.

Sašo Novak

  1. Res vsak dermatitis zmanjša kvaliteto našega življenja. Tudi sama sem v nekih strešnih obdobjih imela te težave. Zatorej se mi zdi pametno, da se o tem pogovarjamo. Tako lahko pomagaš sebi in drugi tebi.
    Sašo želim ti veliko uspeha pri tem delu
    Justin Jaklic

One comment

O društvu

Društvo Atopijski dermatitis je samostojno, prostovoljno in nepridobitno združenje oseb z Atopijskim dermatitisom ter njihovih bližnjih.

Skupni cilj društva in članov je dvig kvalitete življenja obolelih z atopijskim dermatitisom in deljenje izkušenj za lajšanjem fizičnih in prihičnih simptomov, ki jih ta bolezen prinaša.

Kontaktiraj nas


Kontaktni Podatki

Medvoška cesta 3, 1215 Medvode

070 430 527

drustvoad@gmail.com